MYRER

Et sikkert tegn på forår er, når myrerne kommer frem fra deres vinterdvale. Her i Danmark er den mest almindelige myre den sorte have myre. Det er også den sorte have myre som typisk er under havefliser og i de nyplantede havekrukker. Myrerne kan også gnave i soklen til huset og derved kan vand trænge ind og udrette store skader på huset når frosten igen sætter ind.

Myreflittig kan hjælpe med rådgivning og effektiv myrebehandling. En god idé er at få en behandling langs soklen og sålbænke i det tidlige forår, så er risikoen for myrer indenfor begrænset resten af året.

Priser på behandlinger

En enkel behandling udvendig langs sokkel og sålbænk koster kr. 695 inkl. moms. Hvis myrerne viser sig igen indenfor 14 dage koster genbehandling kr. 250,-

Ved en enkelt myrebekæmpelse af hele huset, ude samt inde, er prisen kr. 1.295 inkl. moms og dækker fuld bekæmpelse udendørs, som er langs sokkel, sålbænke, terrasser og indendørs vil det være langs fodlister, vindueskarme, bundstykker, afløb og teknikum.

Endelig kan vi også tilbyde en serviceaftale, som dækker hele kalenderåret og indeholde minimum 3 besøg, hvor vi bekæmper både ude og inde. Ved køb af serviceaftale er prisen kr. 2.295 inkl. moms, hvor vi starter i det tidlige forår og følger op resten af året, så du er garanteret myrefri.

Har du spørgsmål til dit myreproblem eller ønsker vi kommer ud og gør dit hjem myrefrit, så ring endelig eller udfyld kontakt formularen

KONTAKT OS