BELÆGNING

Indkørslen er ofte det første man ser, når man kommer til en ejendom og dermed også den der danner førstehåndsindtrykket. Er din indkørsel skæv, har kørespor eller trænger til nye fliser har Myreflittig det helt rigtige udstyr til at få din forhave til nye højder, det er nemlig helt fantastisk at se hvordan en indkørsel kan ændre hele husets facade.

Har din indkørsel fået de kendte kørespor, kan Myreflittig via en genopretning med det rigtige underlag af grus samt vibrering få din indkørsel til at ligne en ny. Ved en genoprettelse fjerner vi nemlig også mos og ukrudt mellem fliserne og kan for få midler få din indkørsel til at fremstå som ny igen.

Belægning behøves ikke kun at være indkørsel, Myreflittig hjælper også gerne med afgrænsning af havebede, havegange, støttemurer mm. Kontakt os gerne eller udfyld kontakt formularen så kontakter vi dig og sammen kan vi finde frem til nogle gode idéer, som matcher dine behov og ønsker.

Ring og vi kommer ud til en samtale om netop det du ønsker eller udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

KONTAKT OS