MULDVARPER

Har du fået uventet besøg af muldvarpen og ligner din have et månelandskab kan Myreflittig hjælpe dig. Muldvarper lever under jorden og kan grave gange på op til 200 m. Overskudsjorden skubber den op til overfladen og sådan opstår de kendte muldvarpeskud. Muldvarper kan blive op til 6 år gamle og lever for det meste alene. I april/maj mødes hanner og hunner for parring, hvor hunnen så er drægtig i 4 uger og kan føde op til 6 unger. Muldvarpen går ikke i hi om vinteren, men graver bare dybere efter sin søgen på regnorme og andre insekter eller larver.

En billig løsning på bekæmpelse af muldvarper kan være en muldvarpesaks, som sættes i muldvarpens gang med en spand over. Hvis problemet er større, er der 2 muligheder. Vi kan som skadedyrs firma enten ligge pallets (fosfor brinte piller) ned i gangen eller bruge en avanceret røgmaskine, som udsender røg i stedet.
Pallets må kun bruges af autoriseret skadedyrsfirmaer med tilhørende certifikat. De udvikler en giftig gasart i gangene, som er dødelig for mosegrise og muldvarper. Denne gasart skal som minimum være 10 meter væk fra huset sokkel, hvilket er svært at vurdere når muldvarpens gange er under jorden og derfor kan gå tæt på ens hussokkel.
Vi bruger helst den anden mulighed for bekæmpelsen af muldvarper, da gift i vores øjne, er den sidste udvej. Den avanceret røgmaskine udsender en røg ned i gangene og er en mere human måde at slå muldvarper/mosegrisene ihjel på. Her behøves der heller ikke at være 10 m fra husets sokkel, da den ikke udvikler nogen giftstoffer.

Vi har erfaret, at det ofte kan være en god idé at gå sammen med din nabo, da muldvarper ikke kender skellet på grunden og ofte har gange, der går på kryds og tværs af dette. Går du sammen med din nabo får I automatisk 10% på behandlingen

Priser på behandlinger inkl. moms er:
– Enkelt behandling kr. 895
– 3 mdr. abonnement = 2 besøg og frit tilkald i perioden kr. 2.195
– 1 års abonnement = 2 besøg og frit tilkald i perioden kr. 3.995

KONTAKT OS