OM OS

Jeg hedder Brian Elkjær og jeg startede Myreflittig i efteråret 2020.

Jeg har igennem 30 år renoveret og vedligeholdt ejendomme.
Det startede med mit eget rækkehus i Tranbjerg som fik en gennemrenovering fra inderst til yderst og derfra tog det fart. I dag og 20-25 huse senere har jeg fået den nødvendige erfaring med alt fra at sætte et vindue i, til gennemrenovering af hus såvel som nyetablering af have. Senest har jeg også gennemgået diverse kurser indenfor skadedyr og har i dag certifikat og beviser indenfor skadedyrsbehandling.

Jeg kommer oprindeligt fra Aarhus, men bor i dag ved Tilst lidt uden for Aarhus. Jeg er i sin tid uddannet maskinarbejder og teknisk tegner. Mine erfaringer indenfor den håndværksmæssige branche har gjort, at jeg lægger stor vægt på ærlighed samt grundighed og ikke går på kompromis med kvaliteten!

Myreflittig er klar til at hjælpe alle uanset om du trænger til at få klippet hækken, malet hegnet eller etablere en helt ny terrasse. Vi har et tæt samarbejde med diverse murer, tømrer og VVS-firmaer, så ingen opgave er hverken for lille eller stor!

Så har du en opgave du er usikker på at gå i gang med eller tiden ikke er til det, så ring endelig på telefon
71 999 199 eller benyt kontakt formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt evt. med et uforpligtende tilbud!

SÅDAN ARBEJDER VI

 • En aftale

  En aftale er en aftale. Det efterlever vi på alle jobs og vi forlader ikke et stykke arbejde, før end vi og kunden er tilfreds med det udførte arbejde

 • Glade kunder

  Vores succes bygger på tilfredse kunder. De fleste nye kunder får vi via anbefalinger fra tidligere kunder, som er glade for det håndværk vi leverer.

 • Kvalitet

  Vi sætter kvalitet i højsædet. Vi bestræber os på at udføre et stykke arbejde som vi, er stolte af – og du som kunde, kan glæde dig over mange år frem.

 • Pris

  Pris og kvalitet hænger sammen. Vi er ikke nødvændigvis billigst, men kvaliteten er i top, et stykke dansk håndværk, der er i orden.