Tanken bag Myreflittig & Co.MYREFLITTIG & CO. - Kvalitetslegetøj når det er smukt

Jeg hørte engang en ældre kvinde sige; "- lever man i smukke omgivelser, får man naturligt en lyst til selv at opføre sig som et godt menneske", og naturligt er det, for lever man i smukke omgivelser, får man psykisk et større overskud. Et barn, der får lov til at lege med noget æstetisk smukt legetøj uden at være isoleret fra omverdenen, vil på naturlig vis lære begrebet skønhed at kende, og dermed beriges med evnen til at træffe et bevidst valg.

Et barn, der leger med kvalitetslegetøj, skånes for mange skuffelser og vil opleve, at dets kæreste eje først efter mange års slid, måske først efter generationers slid, må sættes på hylden for "blot" at være et minde om en skøn tid. Barnet vil kunne blive en vigtig bidragsyder til at ændre den destruktive "brug og smid væk mentalitet", som vores samfund i dag bygger på. Endvidere vil det kunne skånes for unødvendige giftstoffer.

Et barn, der leger med legetøj fra MYREFLITTIG & CO. vil opdage fortryllelsen ved det klassiske legetøj, som børn i århundreder har værdsat, uanset hvor lidt "trendy" dette måtte være.

Kvalitetslegetøj fra hele verden er som et synonym for legetøjsbutikken MYREFLITTIG & CO. Vi forhandler i dag legetøj importeret fra store dele af Europa samt fra USA. Et par enkelte danske produkter er det også blevet til, bl.a. MYREFLITTIG & CO's egne produktioner. MYREFLITTIG & CO. har desværre som oftest ikke kendskab til de forhold, under hvilke det importerede legetøj er produceret. Varer der vides ellers mistænkes for at være produceret under menneskeligt uacceptable vilkår vil ikke blive forhandlet i MYREFLITTIG & CO. Ligeledes prioritere vi legetøj, der er produceret miljøvenligt og som er giftfri for børnene. Vores legetøj indeholder således ikke phalater.

MYREFLITTIG & CO. arbejder på egne produktioner af legetøj. Disse bliver tilvirket med respekt for menneskelig værdighed og er kun produceret i et miljø, som giver det enkelte menneske rammen for et godt liv.

God fornøjelse med legetøjet fra MYREFLITTIG & CO.

Lea Vangstrup

Klik her for vores mobilside